Autor
Flaczyk, Ewa Maria Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Numer wydania
Wyd. 2. poszerz. i uzup.
664.017-Towaroznawstwo żywności
Hasła przedmiotowe
Żywność towaroznawstwo. towaroznawstwo.
Żywność towaroznawstwo metody
Podręczniki akademickie towaroznawstwo
Informacje dodatkowe
Wykaz norm przy ćwiczeniach. Wykaz norm przy ćwiczeniach.
080
%a 664.017-Towaroznawstwo żywności
245
%a Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych :
%b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2. poszerz. i uzup.
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c 2010.
300
%a 242 s. ;
%c 24 cm.
504
%a Wykaz norm przy ćwiczeniach.%a Wykaz norm przy ćwiczeniach.
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo.%x towaroznawstwo.
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo%x metody
655
%a Podręczniki akademickie
%x towaroznawstwo
700
%a Flaczyk, Ewa Maria
%e Redakcja.
700
%a Korczak, Józef
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)